PERSONDATAPOLITIK

Her kan du læse om, hvordan Bellfor.dk behandler persondata og cookies.

Persondata er betegnelsen for enhver information om en identificeret eller identificerbar person. Persondata omfatter oplysninger som fx. kundens kontaktoplysninger, søgeadfærd og købshistorik.

Cookie er en lille tekstfil, der bliver lagt på din enhed, når du besøger Bellfor.dk’s hjemmeside. En cookie bruges til at registrere, at du besøger vores hjemmeside, men den giver os ikke information om, hvem du er.

Når du færdes på vores hjemmeside, modtager vi oplysning om din IP-adresse, din browser samt brugernavn, dette for at beskytte imod eventuel spam.

Kundedata: Bellfor.dk modtager/registrerer kun kundedata, som er nødvendig for at en handel på vores hjemmeside kan gennemføres dvs. kontaktoplysninger, betalingsoplysninger (ikke kontonummer) samt købshistorik.

Kundekartotek: Ved bestilling på vores hjemmeside, kan du vælge at oprette dine kontaktoplysninger i vores kundekartotek. I kundekartoteket gemmes dit navn, din e-mailadresse og dit websted i cookies. Disse gemte oplysninger er blot til din bekvemmelighed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du ønsker at genbestille. Dine oplysninger gemmes i kartoteket et år fra seneste bestilling.

Facebook: Efter godkendelse af din kommentar på vores facebookside, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Hvis du uploader billeder til vores facebookside, bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

VI DELER IKKE DATA

Oplysninger om din færden på/brug af vores hjemmeside anvendes udelukkende til vores interne købshistorik og hjemmesidestatistik. 

Vi deler ikke kundedata med andre.

Databeskyttelse: Vores data opbevares sikkert og beskyttet i en netbaseret løsning i EU med tilknyttet databehandleraftale.

Dine rettigheder: Du kan til enhver tid henvende dig til Bellfor.dk for at få oplyst hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. 

Som kunde/bruger af vores hjemmeside, kan du altid se, redigere eller slette dine persondata (med den undtagelse, at du ikke kan ændre dit brugernavn).

Sletning/blokering af cookies: https://minecookies.org/cookiehandtering

I henhold til persondataloven kan du også altid bede Bellfor.dk om at få forkerte oplysninger rettet og/eller få dine data begrænset/slettet, hvis vi ikke i forbindelse med et køb/salg er forpligtet til at behandle dem. 

Ønsker du efter henvendelse til Bellfor.dk at klage over virksomhedens behandling af dine persondata, skal klagen indgives til Datatilsynet:

https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet