Om Hobby First - kvalitet og egenskaber

Hobby First – fordi din 4-benede ven fortjener det allerbedste!

 
Hobby First er en premium foderserie af højeste kvalitet, udviklet i tæt samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og opdrættere.
 
Hobby First seriens unikke sammensætning og egenskaber er baseret på den nyeste, videnskabeligt dokumenterede viden om ernæring, sundhed og velvære, samt på vores producents mangeårige, solide viden og erfaring (foderproducent siden 1840). 
 
Vores foderserie til hunde hedder Hobby First Canex, og vores foderserie til katte hedder Hobby First Feline.  
 
Vores brede sortiment tilbyder et skræddersyet foder til alle hunde og katte og til alle livsfaser og særlige behov.
Naturligt lækkert:
 
Hobby First indeholder kun rene, naturlige og nøje udvalgte råvarer, og garanterer din hund/kat et sundt, velafbalanceret, smagfuldt og indbydende foder med en høj optagelighed på minimum 83%.
 
Alle vores produkter er helt fri for kunstige konserveringsmidler, aromaer, smags- og farvestoffer, og produceres uden brug af genmodificerede ingredienser. 
 
Proteiner:
 
Proteiner er et af de mest essentielle næringsstoffer for din hund/kat. I form af aminosyrer er proteiner kroppens byggesten for muskler, væv og celler. Hunde og katte kan ikke selv producere alle livsvigtige aminosyrer, og de er derfor afhængige af at få behovet for disse dækket via deres foder.
 
Proteinerne i Hobby First er af særlig god kvalitet, da vi anvender: æg, fjerkræ, lam, laks og antarktisk krill, hvis proteiner har en højere og lettere optagelighed end proteinerne i f.eks. svine- og oksekød. Endvidere er proteinerne i alle Hobby First produkter hydrolyserede (spaltet i aminosyrer), hvilket gør proteinerne endnu lettere at optage og minimerer risikoen for allergi.

Mange producenter angiver indholdet af kød/fisk i deres produkter målt i fersk form, men da fersk kød/fisk indeholder op til 70% vand, svarer 1000 g reelt kun til 300 g.

Hobby First angiver altid mængden af kød/fisk i foderet målt i tørret form, altså den faktiske mængde kød/fisk i foderet.

Hobby First indeholder hele 69% animalsk protein ud af den samlede mængde protein i foderet.      

Fedtsyrer:

Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer er meget vigtige for din hund/kats sundhed, helbred og energi. De sunde fedtsyrer har bl.a. stor betydning for: immunforsvar, kredsløb, hjerte, hjerne, øjne, hud og pels.

Hobby First indeholder den optimale og anbefalede mængde af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer af ekstra af høj kvalitet (rig på EPA og DHA). Den velafbalancerede mængde af sunde fedtsyrer i vores foder sikrer din hund/kat de sundeste og mest smagfulde energikilder, et foder kan indeholde.

Kulhydrater:

En anden vigtig kilde til energi er kulhydrater. Hobby First indeholder en nøje afmålt mængde af naturlige, letfordøjelige kulhydrater, som omdannes til den mængde energi, din hund/kat har brug for i forhold til dens livsfase og aktivitetsniveau.

Vitaminer og mineraler:

For at sikre din hund/kats sundhed, indeholder Hobby First alle livsvigtige vitaminer og mineraler.

Vitaminer er organiske molekyler, som er livsnødvendige for mange af kroppens funktioner. Vitaminerne i Hobby First er af høj kvalitet og tilsat i det korrekte, anbefalede forhold, så der ikke forekommer overdosering (se vitaminkilder og mængde under ingrediensbeskrivelserne for hvert produkt). 

Mineraler har også mange vigtige funktioner. De øger vitaminernes optagelse, og fungerer som byggesten i blandt andet knogler og tænder. Samtidig er de med til at opretholde væskebalancen, og har en positiv indvirkning på nervesystemet.

I Hobby First er mineralerne chelaterede (organisk bundne), hvilket gør dem lettere at optage og udnytte.  

Du kan læse mere om Hobby First foderets kvaliteter og videnskabeligt funderede egenskaber herunder! 

 

 

Videnskabeligt funderede egenskaber

Intestinal Security

Sikrer en god fordøjelse og forhindrer forstoppelse.

Læs mere her.

 

Immunity Support

Hjælper til et styrket immunforsvar.

Læs mere her.

Omega 3-6

Rig på de gavnlige Omega 3-6 fedtsyrer.

Læs mere her.

Cell Protection

Sikrer optimal beskyttelse af cellemembraner.

Læs mere her.

Teeth Care

Sikrer optimal beskyttelse af tænderne.

Læs mere her.

Weight Control

Sikrer optimal ernæring for overvægtige hunde.

Læs mere her.

Skin & Coat Care

Sikrer en sund, stærk og flot, blank pels.

Læs mere her.

Hypo Allergenic

God til hunde med hudproblemer.

Læs mere her.

No GMO Ingredients

Ingen genmodificerede ingredienser.

Læs mere her.

No Artificial F-C-P

Ingen kunstige aromaer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

Læs mere her.

Well Balanced

Sikrer en velafbalanceret kost.

Læs mere her.

Naturally Complete

100% Naturlige ingredienser.

Læs mere her.

Stabilised with Natural Antioxidants

Naturlige anitoxidanter.

Læs mere her.

Easily digestible

Let fordøjelig.

Læs mere her.

Anti Hairball

Undgå dannelse af hårbolde.

Læs mere her.

With Antarctic krill

Med Antarktisk krill

Læs mere her.

Healthy Urinary Tract

Beskytter urinvejene.

Læs mere her.

Intestinal Security

Intestinal Security

Hobby First indeholder FOS (Fructo-Oligo-Sakkarider), som er naturlige kulhydrater fra planter og grøntsager. FOS fremmer antallet af gode tarmbakterier, som sikrer en sund tarmflora og styrker tarmfunktionen.

 

Immunity Support

Immunity Support

Hobby First indeholder en kombination af astaxanthin, omega-3-fedtsyrer og FOS, hvilket styrker immunforsvaret.

 

Omega 3-6

Omega-3 og Omega-6

Hobby First indeholder det optimale forhold imellem Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, og er rig på de særlig vigtige omega-fedtsyrer EPA (Eicosapentaenoic) og DHA (Docosahexaenoic Acid), som styrker immunforsvar, kredsløb, hjerte, hjerne, øjne og sikrer optimal pleje til hud og pels.

 

Cell Protection

Cell Protection

De tilsatte naturlige polyfenoler (antioxidanter) i Hobby First sikrer optimal beskyttelse af cellemembraner, og reducerer og forsinker cellealdring og vævsnedbrydelse.  

Teeth Care

Teeth Care

Hobby First indeholder Natriumtrifosfat, som øger spyt- og enzymproduktionen og reducerer dannelsen af plak, hvilket sikrer optimal beskyttelse af tænder og tandkød.

Weight Control

Weight Control

En lavere fedtprocent og en højere proteinprocent i Hobby First Weight Control er den optimale ernæring for overvægtige hunde. Det højere proteinindhold sammen med højt indhold af fibre og planteekstrakter sikrer samtidig, at din hund opnår normal mæthedsfølelse, selvom foderet har reduceret fedtindhold.  

 

Skin & Coat Care

Skin & Coat Care

Hobby First indeholder det optimale forhold imellem Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer, og er rig på de særlig vigtige omega-fedtsyrer EPA (Eicosapentaenoic) og DHA (Docosahexaenoic Acid), samt urteekstrakter, som giver optimal pleje af huden og fremmer skinnende blank pels. 

 

Hypo Allergenic

Hypo Allergenic

Hobby First serien har allergivenlige og glutenfrie produkter til både hunde og katte med fordøjelsesproblemer og/eller sensitiv hud og pels. 

 

 

Healthy Urinary Tract

Healthy Urinary Tract

En velafbalanceret sammensætning af mineraler i Hobby First Feline produkterne er med til at sikre sund og velfungerende urinvej.

 

No GMO ingredients

 

GMO-FREE

Hobby First indeholder ingen genmodificerede råvarer.

 

No artificial F-C-P

No artificial flavours, colours or preservatives added

Hobby First indeholder ingen kunstige smagsstoffer, aromaer, farvestoffer eller konserveringsmidler.

 

Well Balanced

 

Well-Balanced

Hobby First har en velafbalanceret sammensætning af letfordøjelige proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer og mineraler specielt tilpasset kroppens behov.

 

Naturally Complete

 

Naturally Complete

Hobby First indeholder udelukkende 100% rene, naturlige og sunde råvarer af højeste kvalitet.

Natural antioxidants

Stabilised With Natural Antioxidants

Hobby First er konserveret med naturlige antioxidanter Selen, E- og C-vitamin. Antioxidanter er molekyler, der neutraliserer kroppens frie radikaler og derved svækker radikalernes skadelige virkning på kroppens væv. Antioxidanter er derfor meget vigtige i forhold til styrkelse af immunforsvaret.  

Easily Digestible

Easily Digestible

Hobby First er letfordøjeligt og har en høj optagelighed på minimum 83%. Den høje optagelighed betyder, at din hund/kat har den bedst mulige udnyttelse af foderet, så den ikke skal spise store mængder foder for at få dækket sit ernæringsbehov. Den høje optagelighed betyder også, at afførings-mængden er så begrænset, som muligt. 

Anti Hairball

Anti Hairball

Hobby First Feline har en unik sammensætning af fibre som er med til at reducere dannelsen af hårboller.

Antarctic Krill

With Antarctic Krill

Hobby First indeholder Antarktisk krill, som er et sundt og bæredygtigt kosttilskud. Cellemembranen i krill indeholder et højt antal Omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA) i fosfolipid-form, som inkorporeres mere effektivt i cellemembranerne i kroppen end triglycerider fra fiskeolie.  

Krill fedtsyrer medvirker således til et sundt hjerte, et sundt blodsukkerniveau og velfungerende nervesystem, ligesom krill fedtsyrer understøtter hormonbalancen, styrker immunforsvaret og sikrer en sund udvikling af hjernen.