Anbefalinger - Bellfor Wellness Kattefoder

KATTERI DK-GAUTAFALLS

 

Vi er en dyreelskende familie, som i over tyve år har delt vores liv og hjem med de dejligste katte, hunde og papegøjer. Vores dyrefamilie tæller 3 labradors, 22 norske skovkatte samt killinger.


Vi har begge gennemgået og bestået Norsk Skovkatte Rings Skovkatteuddannelse, og har gennem årene tilegnet os megen viden omkring skovkattes ernæring, pels, pleje, genetik og avl.

 

I foråret 2010 besluttede vi at starte Katteri DK-Gautafalls med opdræt af Norske Skovkatte.


Siden 2009 har vi fodret vores hunde med King Wellness Hundefoder, og både vi - og ikke mindst vores hunde - er mere end tilfredse med foderet. Så da Bellfor.dk i 2011 spurgte os, om vi kunne tænke os at hjælpe med at afprøve og vurdere King Wellness Kattefoderserien, inden de besluttede, om den skulle indgå i deres sortiment, sagde vi ja uden tøven.

 

Efter kort tid, havde vi ingen tvivl, det er klart det foder, vi bruger fremover!


Vi er skiftet fra et af markedets dyreste og meget kendte kattefodermærker til King Wellness Kattefoderet, og vi må bare sige, at vi er super glade for foderskiftet!

 

Det er topkvalitetsfoder til en yderst favorabel pris!

 

Vores katte elsker foderet og har fra første dag spist det med største glæde og velbehag! De har fået en fantastisk flot pels.

Vi høster mange roser for vores kattes flotte pels, fysiske form og udstråling!

Vi vil også bemærke, at King Wellness foderet - både katte- og hundefoderet - er meget drøjt i brug og har en høj optagelighed. Vores katte og hunde spiser, trods stor fysisk aktivitet, mindre fodermængde nu end tidligere, og mængden af afføring er mærkbart reduceret.

Vi har også kun godt at sige om King Wellness Kitten foderet. Vores killinger har ikke haft maveproblemer ved skiftet fra modermælk til tørkost.

Vi kan varmt anbefale alle hunde- og kattehjem at fodre med King Wellness!


Jette og Johannes-Evald Rossau,
Januar 2013
    

Klik her for at få dit eget GoMINIsite