Anbefalinger - King Wellness Hundefoder

Jeg har en golden retriever på 4 år, som har allergi over for støv, lagermider og loppebid.

Hver måned får han en sprøjte i nakken, som skal hjælpe ham. Eftersom det ikke hjalp ham nok, valgte jeg at forhøre mig angående noget andet foder til ham, da jeg tænkte, det kunne hjælpe ham.

Jeg blev anbefalet King Wellness af en veninde, og jeg må sige, at skiftet til Bellfor foderet har været en utrolig positiv oplevelse! 

Min hund klør sig ikke længere og har det rigtig godt. Endvidere har han ingen sår haft, siden skiftet til Bellfor.dk's allergivenlige foder med laks og ris.

Ydermere har jeg tydeligt kunnet mærke en forskel på, hvordan han omsætter foderet, og hans pels har forandret sig, og er blevet rigtig lækker blød.

Jeg kan derfor kun anbefale, at man prøver dette foder.

Servicen hos Bellfor.dk er i top, og man får svar og information omkring foderet, så man ikke er i tvivl om indhold mv. Der er altid hurtig levering og mulighed for at kontakte Bellfor.dk på selv skæve tidspunkter, hvilket er super lækkert.

Jeg vil helt klart anbefale King Wellness til andre!

Tina Myrhøj
Januar 2014 
KENNEL LYNGBAKKEN
 
For at være sikre på at tilgodese vores smukke, brune labradorers næringsbehov, uanset alder og anvendelse, har vi valgt at fodre med King Wellness Hundefoder! 

Vi har prøvet flere forskellige fodermærker, såvel meget dyre, som knapt så dyre, men efter at have prøvet King Wellness, er vi enige om, at intet andet foder har kunnet matche vores hundes behov, og vores høje krav til foderkvaliteten, så godt som dette foder gør! 

Vi har anvendt King Wellness siden 2008, og har derfor haft rig mulighed for at vurdere foderkvaliteten i forhold til både udstillingshund, jagthund, drægtig tæve, og ikke mindst diegivende tæve og hvalpe. Og både vi og vores hunde er super begejstrede for foderet!

Foderet fås i flere forskellige udgaver, så det tilgodeser den enkelte hunds individuelle og særlige næringsbehov, og det har blandt andet medført, at vi ved sidste kuld hvalpe, ikke havde en eneste med diarré, og moren Mokka var meget lettere at holde i form. Desuden har vi oplevet, at vores hundes pels er blevet meget flottere, og vi høster megen ros på udstillinger for netop pelsen, der er kraftig, skinnende og fri for skæl.

Derfor anbefaler vi altid vore hvalpekøbere, at fortsætte med King Wellness, når hvalpene flytter hjem til deres nye familier! Ligesom vi varmt kan anbefale alle andre hundehjem at fodre med King Wellness Hundefoder!

Pernille og Jeppe Bentzon,
September 2012
 
KENNEL SPRING SWIFT
 
Jeg har kennel med labradors, der hovedsageligt bliver brugt på jagt og markprøver. Uanset om mine hunde er i træning, på prøve eller på jagt, kræver det et foder, der kan give dem den fornødne energi til arbejdet. Det får de i høj grad ved, at de bliver fodret med King Wellness - Lam og Ris.
 
Førhen har jeg ofte haft problemer med, at hundene kløede i pelsen og til tider havde udslæt. Det problem oplever jeg yderst sjældent, efter jeg i 2008 gik over til at fodre med King Wellness. Mine hunde har en meget blank pels, uanset om de er i løb, drægtige eller har hvalpe – hvilket ofte bliver bemærket med ”stor forundring” af mine hvalpekøbere.

Desuden bør nævnes, at hundenes maver fungerer rigtig godt på foderet, og det er ikke uvæsentligt, at det er et foder, der giver en fin, fast afføring, og ikke giver hundene luft i maven.
 
Jeg bruger King Wellnes Puppy til mine tæver, når de er drægtige eller diegivende, og de spiser med stor lyst, også lige så snart fødselen er overstået. 

Når jeg begynder at give hvalpene foder, får de hvalpefoderet opblødt, og de spiser med stor glæde. Det er imponerende, at det overhovedet ikke stresser deres maver at gå over på foder efter at have været diende. De har dejligt, ”faste maver”, så rengøringen hos dem er nem.....man kan bare samle op!
 
Tidligere skiftede jeg med jævne mellemrum foder-firma. Det sker ikke mere!!!
 
Som opdrætter anbefaler jeg altid mine hvalpekøbere at fortsætte med King Wellness, og jeg har den glæde, at Bellfor.dk sponsorerer en sæk King Wellness Puppy til hver af mine hvalpekøbere - og langt de fleste fortsætter med foderet. 
 
At handle hos Bellfor.dk ved Lene og Lars Purr er forbundet med en rigtig god service. Altid er der en venlig og hjælpsom tone og hurtig levering.
 
Anne Mette Mørup, August 2012 
 
 

KENNEL GOLDEN SWEETNESS

 
Jeg har tre golden retrievere, som jeg udstiller og træner. Derfor er det meget vigtigt for mig at anvende et foder, som både giver mine hunde al den energi, de har brug for, og en sund, kraftig og skinnende blank pels året rundt. 
 
Jeg har fodret med King Wellness i snart 5 år nu, og jeg er mere end tilfreds med dette foder. Det lever fuldt ud op til alle mine høje krav, og mine hunde trives 100 procent på det - og de elsker smagen!
 
Tidligere har jeg forsøgt med mange forskellige slags foder, lige fra de dyre mærker fra dyrlæger og specialbutikker, til de ”billige” mærker i supermarkedet. Mine hunde ville spise foderet de første 14 dage, og så var det ikke spændende længere. Så jeg måtte anvende leverpostej, for at få dem til at spise, og det blev jeg selvfølgelig træt af i længden. 
 
Jeg talte med Lars Purr om mit foderproblem, og han anbefalede sit fodermærke King Wellness, som han lige var begyndt at forhandle. Jeg blev overtalt - uden dog at have ret store forventninger - men jeg blev mere end positivt overrasket! Mine hunde har spist King Wellness i snart 5 år nu - UDEN leverpostej - og de spiser op HVER GANG! 
 
Jeg har endelig fundet et foder, som både jeg, og endnu vigtigere, mine hunde er rigtig glade for, og jeg synes, at det er dejligt, at prisen samtidig er på et niveau, så alle har en mulighed for at være med. 
 
Sidst, men ikke mindst, vil jeg gerne fremhæve den super gode service, jeg altid får ved Bellfor.dk. Det betyder meget for mig, at jeg altid kan ringe og få gode råd om alt ”indenfor hunde”! Der er aldrig problemer med leveringen, leveringstiden er kun 1-2 hverdage, ligesom det altid er frisk foder, jeg får leveret. 
 
Derfor giver jeg mine varmeste anbefalinger af King Wellness Hundefoder og af servicen hos Bellfor.dk.   
 
Tina Bang Jensen, August 2012
 
  
 

INSTRUKTØR OG JÆGER

Jeg bruger primært mine hunde til jagt, og for at de skal være effektive i jagtsæsonen, træner jeg med dem hele året i Dansk Retriever Klub, hvor jeg også selv er instruktør. For at mine hunde kan være “Fit for Fight” året rundt, skal deres foder være af god kvalitet, og efter at jeg begyndte at fodre med Bellfor Maintenance for omkring 5 år siden, har energiniveauet været i top, samtidig med at hundene har fået flot, blank pels. 

Rart med et ordentligt foder til en fornuftig pris!

Gennem det sidste halve års tid har jeg dog konstateret, at min ældste hund, som er 10 år, har set lidt mat ud i pelsen, og hun har også fældet en del mere end normalt. Det var min opfattelse, at dette skyldes, at hun er blevet gammel, og sådan skulle det nok være. Heldigvis kom jeg til at nævne det for Lars, der er min faste foderleverandør af King Wellnes Hundefoder, og han mente, at vi lige skulle prøve en sæk med Laks & Ris, så sådan én fik jeg med hjem, sidste gang jeg hentede foder. Vi har netop brugt det sidste fra denne sæk, og jeg må sige, at jeg er imponeret, for nu er hendes pels rigtig flot blank, og det er min overbevisning, at hun ikke fælder så meget, som hun gjorde før.

Min yngste hund ser fin ud, så der forsætter jeg med at fodre med King Wellness Maintenance. Det er selvfølgelig en smule mere besværligt med to slags foder, men når hundene ser godt ud og trives, er det helt sikkert ulejligheden værd. 

Martin Degn, Juli 2012

 

KENNEL AMAZING TIKLO 


Jeg opdrætter, træner og udstiller mine Berner Sennen hunde.

Berner Sennen er jo langhåret, og før jeg startede på King Wellness, kunne der være perioder, hvor det var svært at holde pelsen blank og helt fri for skæl. 

Jeg har brugt King Wellness Hundefoder siden 2008, og uanset om mine hunde er i løb, fældning eller lige har fået hvalpe, så er de altid blanke i pelsen. Derfor kan jeg varmt anbefale King Wellness Hundefoder.

Ikke nok med mine hunde altid har en flot pels, så har der aldrig være irritabel kløe, skæl eller "kedelig" afføring, så optagningen er bestemt også i orden, og jeg er helt sikker på, at King Wellness Laks & Ris har en stor andel i dette.

Tine Kloster, Juni 2012
Klik her for at få dit eget GoMINIsite